Trebamo minutu tvog vremena, i share

Sedam prijatelja i ja dali smo nešto love, dvoje je doniralo usluge, i eto knjige Šetnje s Bogom u gojzericama. Fotografije Velebita, Risnjaka, Učke, Biokova… i sedamdesetak kartica eseja. Od svakog prodanog primjerka, što ostane od 30 kuna nakon davanja državi, donirat ćemo. Od svakog primjerka odvajamo i koliko mislimo da će trebati za tiskanje drugog izdanja. Od dijela prihoda financirat će se drugi projekti. Nadamo se da ćemo za nekih godina imati možda i dvadeset projekata. Od Šetnji će u humanitarne svrhe ići što od 30 kuna ostane nakon davanja državi, a od svih ostalih djela 15 posto čiste dobiti.

setnje-s-bogom-u-gojzericama

Zahvaljujem u ime svih kojima još ni imena ne znamo, ali se moji prijatelji i ja nadamo da ćemo im moći pomoći. Hajde s nama. Naprosto, hajde da svi učinimo što je u našoj moći da što više ljudi sazna za akciju, pa da vidimo koji je krajnji domet ove ideje. Možda sve stane na donaciji nekoliko stotina kuna dječjem domu, možda za dvadeset godina svi budemo sretni jer stipendiramo dvadeset djece…

Trebamo tvoj, i ne samo tvoj share. Više share nego like, ali i like bi mogao pomoći. Osim u mom dućančiću, Knjigari, Šetnje je moguće kupiti u Iglu športu. Naravno, i izravno od mene.

Želite li još članaka poput ovoga u svoj inbox? Pretplatite se na newsletter 🙂